Детето-чудо Крисия, която ни представи на Детската "Евровизия" и спечели второто място в конкурса с песента „Планетата на децата“, жъне нови успехи.

Парчето й се превърна в грандиозен хит сред децата и те ще могат вече да я пеят и свирят в училище. Защото влиза в учебниците по музика.

Или поне такова е желанието на родителите, които се обединиха „ЗА“ влизането на песента в учебниците -  от другата година те ще се борят това да се осъществи.
Ето какво казаха те в подкрепа на каузата.

"Какво по-хубаво от това подрастващите да слушат такива положителни и наистина детски песни, вместо да попиват вулгарните чалга текстове на фолкаджийките или рап парчетата за наркотици на Криско и компания".

Всъщност, в песента, създадена от Слави Трифонов, Ивайло Вълчев и Евгени Димитров, лирическата героиня е фея, чието желание е да направи Земята място без глад, страх и война, а всички хора да бъдат превърнати в деца, защото в детския свят противоречия не съществуват, а само хубави неща.

Точно, защото „Планетата на децата” се превърна в  хит, от екипа на Слави Трифонов обясниха, че ще изпратят инструментал на песента до различни училища, защото десетки ученици имали желание да свирят и пеят парчето.

Което си е добра новина, най-малко зарди факта, че най-после имаме позитивен феномен, като Крисия (айде стига само с неприятни явления като деца, поругаващи национални светини и негрмотни до болка...).

TrafficNews.bg