Каузата в помощ на пострадалите от катастрофи обедини оперните певици от Трио Сопрано, дует WEIL и танцова формация Елика в благотворителен концерт

Благотворителен концерт „Vivo per lei (Живея за нея)“ в помощ на пострадалите при катастрофи, част от кампанията „Един живот” ще бъде организиран от Ротаракт Пловдив- Пълдин на 5 април в ГДК „Борис Христов“ от 19:30ч .

В концерта благотворително се включват оперните дами от Трио Сопрано, страхотните музиканти от WEIL и атрактивните танцьори от танцова формация Елика. В продължение на час и половина публиката ще има възможност да се наслади на най-популярните оперни арии, евъргрийни и поп песни, пречупени през оперно звучене; класически произведения с рок звучене, изпълнени от цигулка и китара и всичко това подкрепено от пищно танцово шоу.

„Спектакълът „Vivo per lei” е първият, но няма да бъде последният от тази кампания.
Решихме да застанем зад подобна кауза, тъй като пострадалите от тежки катастрофи всеки ден се увеличават, а разходите след един такъв инцидент са многобройни и много често непосилни за семействата на пострадалите.“, казват организаторите.

Очакват се официални гости от Министерство на културата, както и президентите на трите Ротари клуба в града – Стефан Денин, президент на Ротари Пловдив-Пълдин, Георги Деликонстантинов, президент на Ротари Филипопол и и Свилен Каневски, президент на Ротари Пловдив.

Концертът ще се състои на 5 април в ГДК „Борис Христов“ от 19:30ч.
Поканите са на цена 10лв. И вече са в продажба на щанд пред Централна поща Пловдив, както и на касите пред залата в деня на концерта.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg