Новият премиерен спектакъл „Ами сега!!!”, поставен от майстора на комедията Красимир Ранков и представен от актьорите Красимир Ранков, младата пловдивска актриса Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков ще гостува в Пловдив днес от 19:00 ч. в Дом на културата „Борис Христов“.

Пиесата "Ами сега!!!" е написана от Димитър Маринов, режисьор е Красимир Ранков. Постановката е дело на Драматичен театър Смолян.  

Това е спектакъл за взаимоотношенията между мъжа и жената в любовта и семейния живот – за суетата, изневярата, ревността, изкушенията. Тези човешки слабости често ни поставят в деликатни ситуации, от които търсим изход. Не се учудвайте, ако в него откриете себе си или този( или тази) до вас.

Актьорите Красимир Ранков, Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков, изпаднали в неочакван любовен многоъгълник, ще търсят с великолепно чувство за хумор пред вас, изход от създалата се абсурдна ситуация.

Докато спорим дали сексът и любовта са неделимо цяло и кой кого обича повече или не обича, пиесата се превръща в своеобразно актьорско шоу, изпъстрено с великолепен диалог и неповторим хумор.

Вижте и какви други събития има днес под тепетата:

10 – 17 ч., Балабанова къща
Фестивал „Хронотоп” - откриване и Творчески сесии: Танц и Театър 

16–19 ч., СКЛАД в Тютюневия град
Проект „Островна магия” - безплатни танцови работилници, подходящи за местни професионалисти и хора, които се интересуват от съвременен танц, с водеща Нела Антонович, основател на „МимАрт” 

19 ч., Дом на културата „Борис Христов”
„Ами сега!!!” от Димитър Маринов – гостува Родопски драматичен театър; Режисьор: Красимир Ранков; Участват: Красимир Ранков, Джована Галиарди, Димитър Димитров, Васил Читанов и Никола Орешков