Легендата на италианската музика Умберто Тоци ще изнесе концерт на 28 юли 2024 г. от 21 часа на сцената на Античния театър. Публиката ще има шанса да се наслади на хитовете му Gloria", "Ti Amo", "Gente Di Mare" и "Tu". Това е втората изява на певеца в България, а концертът в Пловдив е първият в кариерата му.

Умберто Тоци е пълнил с публика най-престижните концертни зали в света. Смятан за един от най-великите автори на песни на своето поколение, Тоци е продал над 80 милиона албума по целия свят.  Заедно с неговите музиканти, той ще изпълни своите вечни песни, които продължават да се харесват на меломаните от всички възрасти. 

Продажбата на билети стартира от днес - 22 декември, на касите на Ивентим в цялата страна, а в Пловдив и на каса "МаскАрт" в Дома на културата „Борис Христов“ и в Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.  Цените на билетите са от 80 до 160 лв.

Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3-годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.