Излъчиха трейлъра на новия български филм "Диви и щастливи". Той показва ключови сцени от рамантична екшън-комедия и нови лица – Асен Блатечки, Калин Врачански и Явор Бахаров, които също са част продукцията. Екипът мълчи за останалите родни звезди, които влизат в образите на колоритни герои от филма.

Продуцентите на лентата Александър Сано и Мартин Макариев разказаха пред Нова тв любопитни моменти около сюжета на филма и тънкостите при заснемането му.

„Производството на този филм, който се реализира от екип от 100 човека, с 4 тира техника, 6 буса с техника, обикаляйки цяла България не е лесна задача. Тези хора трябва да бъдат в абсолютен сихрон през цялото време. Общините на Варна, Русе, Велико Търново и София, където реализирахме снимките, ни подкрепиха и направиха така, че заснемането на филма да бъде възможно. Основната ни идея и на Яна Маринова, която е един от продуцентите бе да покажем възможно най-красивите места в България, а „Диви и щастливи“ вече има подписан договор за международна дистрибуция. Иска ни се, когато хората го гледат, да видят страната ни със сърцето си.“, разказа Александър Сано.

„В момента монтираме филма, правим постпродукцията, работим с пет студиа едновременно, защото имаме само 6 месеца, за да го завършим. Работим със страшно много хора. Но вярвам, че ще успеем. Голямата история и битка, която представяме, е на две обикновени жени, които преоткриват себе си, минават през голям катарзис и успяват да постигнат много в личен аспект. Губят много неща по пътя си, но това е едно пътешествие, което се случва и в нормалния живот и човек трябва да е готов на много компромиси, за да постигне това, което иска.“, поясни Мартин Макриев.

„В историята на нашите героини идеално пасва максимата: Когато губиш нещо, не знаеш какво печелиш“, допълва Сано

След телевизионната премиера нa трейлъра „Диви и щастливи“, в който си партнират звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и популярният швейцарец Базил Айденбенц в предаването „Здравей, България“ по NOVA, всички кина в страната вече разполагат с киноверсията и ще го покажат своевременно на голям екран. Най-нетърпеливите могат да го гледат в Youtube, както и в страниците на филма във Facebook и Instagram. Премиерата в кината ще е на 29 ноември.