Електронният артист Иван Шопов и стрийт арт художникът Насимо в уникална колаборация за новите си проекти. 

Това са албумът “Kanatitsa - Remixed” на Иван Шопов и фолклорна формация “Авигея”, в който се включват повече от 25 местни и чуждестранни електронни артисти, и изложбата “LIfe is a Study” по случай новата книга “25 Years of Nasimo: Sketchbook” на известния художник.

Иван Шопов, познат още като Cooh или Balkansky и Станислав Трифонов - Насимо, са  добри приятели, които са работили заедно през годините и продължават да го правят и до днес. Въпреки, че творят и се развиват в две различни сфери на изкуството, те не спират да си помагат и да продължават да намират пресечна точка между музиката и изобразителното изкуство, обединявайки двете направления по оригинален нов начин.

Насимо стана автор на визията за обложката на “Kanatitsa - Remixed” на Иван Шопов и Авигея, чиято официална промоция ще се случи на 18 май в столичния “Music Jam Club”. Иван Шопов пък ще се заеме с озвучаването на официалното откриване на изложбата на Насимо “LIfe is a Study” на 15-ти май в галерия “2.0” в София, съпътствана от представяне на книгата “25 Years on Nasimo: Sketchbook”.