Филмът „Завръщане“ ще гостува в LUCKY Дом на киното в Пловдив от 16 и до 19 декември, а цената на билета ще бъде само 3 лв. Прожекциите на промоционална цена са специален коледен подарък от създателите на лентата и „Пловдив 2019” за всички граждани и гости на града под тепетата. 

Един час преди прожекцията на 17 декември, зрителите ще имат възможността да се срещнат и снимат за спомен с продуцента Ники Илиев, който изпълнява и главна роля във филма.

„Завръщане“ е посветен на Пловдив и е запечатал красиви гледки от ключови места в града. Действието се фокусира върху група приятели, които се срещат за първи път в родния град след 25-годишна раздяла.Героите се завръщат към спомените за детските мечти, първата любови истинското приятелство, за да открият, че независимо от промените и разстоянието на времето, някои неща остават завинаги същите. 

Продукцията вече е видяна от хиляди зрители у нас и за кратко време се превърна в един от най-любимите съвременни български филми. „Завръщане“ обиколи и редица международни киносалони – в Матера, Черна гора, Лондон, а през февруари се отправя към един от най-елитните филмови фестивали по света – Берлинале. 

В лентата участва любими български актьори и познати лица от съвременното кино, сред които Башар Рахал, Евелин Костова, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Искра Донова и Райна Караянева.Специално участие има и легендата на българското кино Стефан Данаилов. 

Началният час на промоционалните прожекциите е понедлник и вторник от 18.30 ч., а в сряда от 20.30 ч. В последния ден прожекцията ще започне в 16.45 ч. 

 Билети може да закупите от касата на LUCKY Дом на киното.