Пловдивската певица Керана ще се срещне с публиката на поредицата "Успешните" вместо Стефан Вълдобрев в клуб "Фарго". Причината обяви с пост в социалните медии актьорът и певец.

"Ще бъда извън строя за няколко седмици. Сериозна футболна контузия по време на снимките на новия клип - скъсани мускулни влакна. Случват се такива работи с отдадените играчи. "Играчът на мача" тръгва от утре по БГ Радио, а вдругиден качваме и видеото в Youtube канала. Поздрави, пргръдки и до скоро", обяви Вълдорев и пусна снимка от новия клип на "Обичайните заподозрени". Под нея всички му пожелаха бързо възстановяване  и завръщане на музикалната и театрална сцени.

 Поредицата „Успешните“ цели да запознае младите хора с изтъкнати професионалисти от сферите спорт, кино, театър, литература, журналистика. Гостите споделят за извървения път до целите, за които някога са мечтали. За качествата, които са им били необходими и грешките, които са допуснали.

На 29. ноември в Пловдив пристига  номинираният за „Оскар“ Тео Ушев. Срещата е от 18.30 ч. Аниматорът, който дълги години работи в Канада, е автор на множество анимации, най-успешната от които е колаборацията с Георги Господинов „Сляпата Вайша“. Именно тази анимация бе номинирана за „Оскар“ през 2019 г. Ушев дебютира и в игралното кино като режисьор тази година с филма „ф 1.618“, който вече тръгна по кината. 

На 1. декември от 18.30 часа, поредицата „Успешните“ ще представи пловдивчанката Керана.  Керана (Юлия Йорданова) е на 29 години и е от Пловдив. Казва, че иска да кара хората да се чувстват така, както на нея ѝ повлияват любимите изпълнители. Певицата се определя като гражданин на света - живяла е в Германия и в Тайланд. Заминава след училище, но никъде не ѝ харесва и се връща в България. Започва да се занимава с музика и актьорско майсторство в Пловдив. Създава собствена група - "Керана и космонавтите". В момента бандата е най-желаната за участие в родни фестивали, като през последното лято доказа, че "космонавтите" нямат почивен ден. Освен мощния глас в групата, Керана е изключителна актриса, както и модел. Тя впечатлява със заразителна енергия и темперамент.

В началото на декември в Пловдив ще пристигне и любимият театрален и кино актьор Иван Бърнев, а срещата с Вълдобрев ще се проведе, след като се възстанови.

Събитията се провеждат с подкрепата на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2022 г.