Фенове наддават за билети на актуалната банда "Молец", която тази вечер в 20 часа излиза на сцената на новото пространство за култура Plovdiv Event Center.

"Аз търся два билета, ако ще събуди съжаление - имам рожден ден", "давам повече от закупената сума", "много рано и бързо се изчерпиха билетите, и аз търся 2 броя", бяха само част от писанията, които феновете на бандата отчаяно написаха в социалните медии.

Зад хитовия проект, който най-актуалното място за култура представя, стоят Крис Макаров и Юлиан Славчев.

„Стилът, който правим с момента не е нещо ново, но в България не се практикува много. Ние сме едни от малкото, които се придържат към микса от поп, трап и неща, които са по-разпяти”, сподели в предаването „На кафе” преди време Крис. Той разказва, че с Юлиан се познават от малки, а едно пиано, мини клавиатура върху сушилка за дреха са родили първите инструментали на групата.

Втората половинка от дуета Юлиан споделя, че е първият, който се занимава с творческа професия и отсича: "Затова насърчавам всички, дето майките и бащите им много, много не разбират тази им част от същността, да действат и да бутат. Това, че не си започнал от петгодишен уроци по пиано и по солфеж, не те спира“.