Димитър Калбуров – едно от попурярните лица на „Пощенска кутия за приказки”, представя премиерно в Пловдив новата си книга „От другата страна”, а след това шоуто ще ескалира с най-доброто, че и нещо ново от разказите и видеата на образа  Гошо. Срещата е в едно от най-актуалните пространства за събития под тепетата - Plovdiv Event Center,  на 4 ноември от 20 ч.

В най-новата книга на Калбуров животът на лирическия герой – патологичния лъжец Мартин, се преобръща на сто и осемдесет градуса, когато всичко рязко му е отнето от родителите му. Той ще направи и невъзможното да си възвърне досегашния статут. А какво е то, ще научим от разказа на писателя в Plovdiv Event Center.

Със сигурност последователите на Калбуров ще се забавляват от сърце и ще открият още герои и образи, които любимецът им описва в книгите си.  А фенките на най-желания участник в „Пощенската кутия” да знаят, че любимецът им е гледал ужасно много епизоди на „Костенурките нинджа” , има нунджако и бута 110 кг от лежанка.

„Пет серии по едно повторение без някой да ме пази, тъй че мога да се справя с всяка имагинерна тълпа от фенки, която иска да ме разкъса”, шегува се пред колегите си от „Пощенска кутия за приказки” писателят.

„От другата страна”&Бест оф Гошо” гостува в Plovdiv Event Center като част от мащабно турне в най-големите градове в България.