Орлин Павлов и Орлин Горанов изпълняват обичаната и отдавна позната на българите „Да започнем отначало“ в нов дует за продължението на най-гледания български филм на 2019-та - „Завръщане“. Филмът, който е втори съвместен проект на Ники Илиев и Башар Рахал, тръгва по кината в цялата страна на 14 февруари. Парчето към филма, изпълнявано от Орлин и Орлин, е с оригиналния текст на Михаил Белчев и музиката на Александър Бръзицов, но с нов аранжимент на Иван Тишев. Клипът е заснет от Ники Илиев.

„Завръщане 2” е разказ продължение за четиримата приятели, събрали се отново след 20 години в Пловдив. Филмът отново е част от програмата „Наследство” на Европейска столица на годината – Пловдив`2019. 

Ако в първата част на филма конфликтът бе между Алекс и Бранко (в ролите: Ники Илиев и Башар Рахал), в „Завръщане 2” тестът за приятелството добива нови измерения. Алекс и приятелите му, ще трябва да вземат неочаквано решение и да се захванат със заснемането на филм, за да помогнат на Бранко. Конфликтът между приятелите нараства, предаден и през любовните отношения на героите - ревност, страст и много хумор.

 Камерата отново  улавя любими и важни за Пловдив места. Както и в първата част на "Завръщане", сюжетът се развива сред културните и исторически забележителности на града и влиза по свой неповторим начин в новото културно наследство и история на Пловдив, защото градът е изключителна част от действието.