Любителите на театралното изкуство ще могат да си закупят билети на място, съобщиха организаторите на фестивала.  Специално за тях касата на театъра ще отвори врати в 10 часа, а час по-късно ще заработи и „Куфарчето“.

Тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът“ ще предложи на публиката селекция от най-добрите театрални представления на националната ни сцена. Форумът ще бъде открит тържествено на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър със спектакъла „Ромео и Жулиета“ на балет „Арабеск“. 

До 24 септември, когато ще  закрием фестивала с една специална вечер за юбилея на основателя на „Сцената“ проф. Стефан Данаилов, ще видим спектакли на Народния театър, театър Българска армия, Сатиричния театър, театър „Азарян“ в НДК, Малък градски театър „Зад канала“, Младежкия театър, театър „София“, Театър 199, Хасковския, Плевенския и Бургаския театри. Ще посрещнем гостите от Националния академичен драматичен театър „М. Занковецка“ от Украйна. Подборът от представления ще ни срещне с всички най-високи постижения на българската сцена, разказват от екипа на проф. Данаилов.

Цялата програма почитателите на театралното изкуство могат да намерят на фестивалния сайт.

Продължава и електронната продажба на билети през платформата на Пловдивския драматичен театър на адрес:  https://tickets.dtp.bg/Account/Login.aspx?ReturnUrl=%2f .

Ще се радваме да се срещнем с вас, приятели, които дълги години с любов и отношение правите фестивала „Сцена на кръстопът“ най-голямото театрално събитие на Пловдив. Обещаваме ви, че и 22-ото издание от 11 до 24 септември ще ви достави наслада, казаха организаторите.

И тази година форумът получава важната подкрепа на Министерство на културата и община Пловдив,  както и меценатското семейство – „Роза Импекс“ (главен спонсор), КЦМ 2000 груп, Kabile, “Маи-груп“ ЕООД, „Атаро Клима“, „Димитър Маджаров“ и „Ондулин“.