15 тира с техника и екип от над 50 човека води Браян Адамс за концерта си в зала Колодрума в Пловдив на 14 ноември от 20 ч. Гостуването му под тепетата е част от турнето му Shine A Light. Световната обиколка стартира по-рано тази година и до момента премина през най-големите арени в САЩ, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия.

Браян Адамс ще пристигне в България в деня на концерта, и ще се отправи директно към зала Колодрума в Пловдив, за да се подготви за предстоящото шоу- Музикантът идва със собствен екип готвачи, които се грижат за специалното му хранително меню.

Адамс е един от най–успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години. Турнето Shine A Light е посветено на последния едноименен четиринадесети студиен албум на звездата. Концертът на Bryan Adams ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум, така и най-обичаните му хитове през годините!

Входовете на зала Колодрума на 14 ноември ще бъдат отворени в 18.30 ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител и Браян Адамс ще излезе на сцената в 20 ч., казват организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис.

Ограничено количество билети за концерта все още могат да бъдат закупени от касите на Многофункционална спортна зала Колодрума, Пловдив и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.