Пловдив във властта на Hills оf Rock – от днес градът ще се потопи в атмосферата на един от най-мащабните музикални форуми у нас.  Фестивалният град на Гребната база отваря врати в 16.30 часа днес, а концертите на основната сцена започват от 18.30 ч.  Там вечерта в 22 часа се очаква да забият Disturbed. Още две сцени ще забавляват гостите на събитието – „Music Jam” и „Na tamno”. 

В събота фестивалната зона ще бъде достъпна за публика от 16 часа, а в неделя – от 16.30 ч.  Утре големите звезди на Hills Of Rock са Whitesnake, които ще свирят от 21.30 ч., а в неделя хедлайнер е Garbage. Концертът им започва в 22.30 ч. 

 

По време на фестивала публиката ще трябва да спазва определени правила. Многократното влизане и излизане е забранено от съображения за сигурност. Влизането е разрешено по всяко време, но излизането е еднократно в рамките на деня. Помислете добре дали не сте забравили нещо преди да влезете. Допуска се по-късно влизане от обявения начален час на фестивала, казват организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис.

При влизане трябва да бъде представен документ за самоличност и билет за събитието. За ненавършили 18 години, трябва да бъде попълнена  и декларация в 2 екземпляра, подписана от пълнолетно лице - придружител. 

При първоначалното ви влизане в зоната на фестивала, срещу представяне и чекиране на билета на входа, на зрителите ще бъде поставена гривна, която занапред ще бъде средството за достъп до зоната на фестивала. Поставянето на гривна е задължително. Не се допуска влизане в зоната на фестивала само чрез представяне на билет.



Веднъж поставена гривна не може да бъде предоставена на друг. Гривната трябва да бъде на ръката на зрителите до окончателното напускане на фестивалната зона в последния ден от вашето посещение. Гривните са с висока степен на издръжливост, устойчиви на влага и достатъчно компактни, така че да не смущават ежедневните дейности. Състоянието на гривните ще бъде стриктно следено от служителите на входа и охраната в зоната на фестивала. При забелязване на посетител без гривна в зоната на фестивала ще последва незабавното му извеждане извън фестивала. Всяка интервенция ще се счита като опит за измама.



Забранено е внасянето на храна, алкохол, вода за един човек в разфасовка по-голяма от 0,5 литра.
Строго забранено е внасянето на опасни предмети – остри чадъри, хладни оръжия и огнестрелни оръжия. Забранява се внасянето на професионална фото и видео техника и професионално заснемане от посетителите на изпълненията на артистите.



Допустимият максимален размер на раници и чанти е с вместимост до 5 литра. 

Купуването на храна и напитки от баровете в зоната на фестивала ще се извършва единствено чрез специални карти за разплащане. С такава карта може да се сдобиете или да заредите на изградените пунктове за карти. За зареждането на картите за разплащане може да платите кеш, с дебитна или кредитна карта. Остатъчната сума от картата може да бъде възстановена по всяко време и до 1 час след края на изпълненията на Main Stage. 

ПРОГРАМАТА

28 ЮНИ 

16.30 ч., Гребната база
Фестивал 
Hills Of Rock
Main Stage -17.30-24 
ч. – Crazy Lixx,Gloryhammer, Avatar, Moonspell, DISTURBED
Music Jam – 18.30-21.55 
ч.- 40 Days Later, Sevi, Enemy Inside, VISIONS OF ATLANTIS
Na Tamno – 18-01.15 ч. – Shadows Out Of Time,Life Light, Affection, White Mahala, MAIKA 

29 ЮНИ 

16 ч., Гребната база
Фестивал Hills Of Rock
Main Stage -17 ч. – Adimirion, Lord Of The Lost, Bonfire, Ronnie Romero&Eridan, WHITESNAKE
Music Jam – 18.30-21.55 ч. – Zuum, G Point, Konkurent, DREAMSHADE, Rock`N`Roll
Na Tamno – 18-00.45 ч. – Ivory Twilight, A-Moral, Krekhaus, Obraten Efect, BRKOVI 

30 ЮНИ 

16.30 ч., Гребната база
Фестивал Hills Of Rock
Main Stage -18 ч. – Sinheresy, Royal Republic, Amaranthe, Children  Of  Bodom, GARBАGE
Music Jam – 18.30-22 ч. – Nemesis, Dishonored, Decline The Fall, VOICE OF RUIN
Na Tamno – 18.30-01.45 ч. – Kopriva, Innerglow, Les Animaux, , Ostava, THE TOASTERS