Виртуозните музиканти от Western Balkans Band BG си дават среща в Пловдив за мега концерт на 1 юни от 20 часа на сцената на Античния театър. Имената на Теодосий Спасов (вокал и кавал), Влатко Стефановски (вокал и китара, Северна Македония), Васил Хаджиманов (клавиши, Сърбия), Йелена Йовович (вокал, Черна гора), Амар Чесляр (барабани, Босна и Херцеговина), Дритан Хекурани (баскитара, Албания) са гаранция за спектакъл, пише PlovdivTime.bg. 

Балканската банда ще взриви публиката с уникалното звучене на балканска музика, наситена с живот, несравним ритъм и спонтанност. Очаквайте една възпламеняваща експлозия от етно-джаз, блус, рок, балкански ритми и импровизаторски умения. зключителният професионализъм и богат сценичен опит на музикантите от Western Balkans Band BG, техният уникален подход на смесване на ритми и стилове, гарантират едно незабравимо изживяване.

По време на концерта Античният театър ще бъде достъпен за хора с увреждания с предварителна заявка на телефон. Билетите за концерта са на цени от 15 до 30 лева.