Момичетата от „Bond” са поръчали специална храна, с която ще заредят сила за концерта си в Пловдив. Талантливите музикантки са заявили, че искат в менюто им задължително да има чай  - лимонов и зелен, минерална вода, диетична кола и спрайт, подбор от плодове – ябълки, зрели банани, грозде и боровинки, блюдо от краставици и моркови, хумус, заквасен със сметана, а за тонус преди концерта – специална селекция от шоколад.

От специални условия се нуждаят и техните инструменти – стаята, в която се съхраняват, трябва да е с постоянна  температура.  Познавачите на творчеството им знаят, че например виолончелото на Гай-И Уестерхоф, пътува със статут на пътник.

Музикантките пристигат в Европейската столица на културата на 27 март, когато ще е и шоуто им в зала „Сила“ Спектакълът, посветен на 20- годишният юбилей на секси музикантките включва най-доброто от творчеството им, както и няколко нови композиции. Те са известни с милиони продажби – 56 платинени и 15 златни диска в различни държави и многобройни турнета в препълнени зали.

Музикантките от BOND включиха Пловдив в турнето сиКонцертът под тепетата ще се проведе през март