Криско зарадва феновете си на BG Music Festival, който се проведе в Сандански. Рапърът изпълни едни от най-големите си хитове като "Bazooka", "Видимо доволни",  "Ела и си вземи", "Едно ферари модел 2019", "Гледай как се прави", както и последното си парче "Незаменим". 

Най-голямата изненада за вечерта настъпи, когато изпълнителят избра момиче от публиката за своя дуетна половинка за хита "Искам да бъда с теб". Мелани беше избрана от хилядите почитателки, които пееха с пълно гърло заедно с Криско цяла вечер в Летния театър.

BG Music Festival е с конкурсен характер, като фестивалното жури връчи три награди в категориите: поп, рок, хип-хоп/R’n’B. Отличие връчи и журналистическото жури. Телевизионните зрителите и публиката в Летния театър също избраха своите фаворити. Специална награда бе връчена от Кмета на Община Сандански – г-н Кирил Котев. За втора поредна година има и награда на самите участниците в конкурса, които имаха право да гласуват за някой друг артист в конкурса, без да имат право да дадат вот за себе си.

Освен победителите на сцената се изяви R’n’B дивата IVY, която зарадва своите фенове с добре познатите и обичани "Shisha", "Inside us" и "Ще ги паля".

Веднага след това се качиха и водещите Monty & Petya Alexa, които вдигнаха всички на крака и заедно запяха "Не слушай" и "Нека бъде лудница".

ПОБЕДИТЕЛИ В BG MUSIC FESTIVAL 2019

Победител в категория РОК

Наталия Тенева – „Необикновен“

Победител в категория ПОП

Цвети Радойчева – „Изчезни“

Победител в категория ХИП-ХОП/R&B

Theo – „Движим бавно“

Награда на журналистическото жури

Theo – „Движим бавно“

Награда на телевизионните зрители

Nels – „Емоция“

Награда на публиката в Летен театър – Сандански

Антифриз - „Мъжка кифла“

Награда на Кмета и Община Сандански

Наталия Тенева – „Необикновен“

Награда на участниците

Boyanski – „Нов филм“