Предстои представянето на новата книга „Богатството ни приляга“ с автори Аида Марковска и Ваня Кънева в Пловдив. То е предвидено за 14 март 2024 г. от 18:30 ч в Първо студио на БНР – Пловдив, ул. „Дондуков“2. 

Тази книга е и начало, също и своеобразен венец на труда на авторите по отношение на позитивната нагласа към изобилието в живота. Тя е начало, защото е първата им книга, която издават съвместно, а също и венец, защото тя обобщава резултат от ефективно проведени десет Училища по изобилие и … (мъдрост, радост, управление на времето, интуиция, екипна работа и т.н.). Това споделят организаторите на представянето. 

Книгата поднася с лекота и много усмивка опитът на двете авторки по отношение на трите основни стълба на изобилния от красиви усещания живот: силата на рода и семейството, позитивната нагласа към битието и съзидателния светоглед; носи ни разказа за изобилната реалност, в която пребиваваме. Затваряйки последните ѝ страници в читателя остава чувство на лекота, вдъхновение и желание за творчески труд.

За да се срещнете с авторите и да получите още информация за създаването на книгата, за Школите по родова терапия и по съзидателно мислене, за необходимостта да бъдем спокойни и мъдри в бурните ни времена и не на последно място, за да имате книгата с два автографа, заповядайте на представянето ѝ.

Аида Марковска е родов терапевт, мотивационен оратор и човек с богат житейски опит. Тя е желан лектор на множество фестивали, конференции, семинари и носи в себе си знанието за същността и логиката на българската родова система. Тя е създател на Школа по родова терапия „Задругата на родонавтите“, където обучава по свой авторски метод.

Ваня Кънева е психолог, със специалност в позитивната психология. Тя обучава и води курсове „Позитивната психология в полза на психотерапевтичната практика“, сертифицирани от европейската асоциация по приложна психология (EAAP). Автор и създател на Школа „Да мислим съзидателно!“