Необходими продукти:
- 1 консерва риба тон в зехтин
- 2 скилидки чесън, нарязани на филийки
- 20 грама масло
- 300 грама талиатели
- 125 грама заквасена сметана
- 2 листенца пресен босилек
- сол, черен пипер
- щипка риган
Начин на приготвяне:
Налейте вода в тенджера, след като заври я подсолете и сварете талиателите. Отцедете ги и оставете настрана. В тиган изсипете олиото от консервата, добавете чесъна и маслото.
Разбъркайте, налейте сметаната и прибавете талиателите.
Подправете със сол, черен пипер и риган.
Добавете рибата, гответе 5-7 минути и разпределете порции. Поднесете пастата, гарнирана с листенца пресен босилек.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Как да приготвим сладък и хрупкав чипс от ягоди в еър фрайър
12.05.24 01:54
403
Какво да сготвим с останалото след празниците агнешко?
12.05.24 01:54
1510
Акценти
Весела Тенева е новата „Мис България - Пловдив” 2024
12.05.24 01:54
8707
Строители в района на Модър-Царевец оставиха десетки без ток
12.05.24 01:54
8026
Голям интерес на Фестивала на ягодата в Кричим
12.05.24 01:54
11669