
Много вкусно, свежо и лесно за приготвяне. Можете да ядете тези веган кюфтенца както за обяд, така и за вечеря.
Необходими съставки:
400 г моркови
200 г консервиран боб или вече сварен
чесън на вкус
1 супена лъжица брашно
трохи от хляб
сол и черен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Настържете морковите, добавете боба и смесете.След това добавете чесъна, солта и черния пипер. Месете отново.
Оформете кюфтенца и оваляйте всяко едно в трохите за хляб.
След това ги запържете в олио или ги печете в предварително загрята фурна на 200 градуса по Целзий за около 10 минути.
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита

Как лесно да си приготвим крокети със сирена

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
Акценти






Нов шеф поема Второ РУ в Пловдив


