
Много вкусно, свежо и лесно за приготвяне. Можете да ядете тези веган кюфтенца както за обяд, така и за вечеря.
Необходими съставки:
400 г моркови
200 г консервиран боб или вече сварен
чесън на вкус
1 супена лъжица брашно
трохи от хляб
сол и черен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Настържете морковите, добавете боба и смесете.След това добавете чесъна, солта и черния пипер. Месете отново.
Оформете кюфтенца и оваляйте всяко едно в трохите за хляб.
След това ги запържете в олио или ги печете в предварително загрята фурна на 200 градуса по Целзий за около 10 минути.
Още от категорията

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе

Вкусни морковени мъфини без захар

Рецепти за неделния ден: От закуска до вечеря
Акценти

Ватиканът обяви кога ще бъде погребан папа Франциск







Почина телевизионната водеща Диляна Грозданова
