Продукти:
- 500 мл ябълков оцет
- 3 бр. сушени сливи без костилки
- 3-4 стръкчета мащерка
Начин на приготвяне:
- Прецедете ябълковия оцет в чист стъклен буркан през марля.
- Добавете сушените сливи и стръкчетата мащерка в буркана и затворете буркана херметически или с винтова капачка. Оставете го на тъмно 4 дни.
- Прецедете овкусения оцет през марля в стъклена бутилка с херметическо затваряне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Страхотна рецепта за великденски домашни курабии
06.05.24 21:32
6987
Как да направим месото най-крехко
06.05.24 21:32
8014
Акценти
ВиК авария с опасност да наводни улица в Пловдив
06.05.24 21:32
3078
Огромни тапи на АМ "Тракия"! Шофирайте внимателно
06.05.24 21:32
2944
Три изтребителя МиГ-29 ще прелетят над Пловдив и София
06.05.24 21:32
5239