НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

  • паста - 500 г джемели
  • зехтин - 3 с.л.
  • лук - 1 глава
  • колбас - 200 г салам по избор
  • спанак - 2 ч.ч. нарязан
  • домати - 1 ч.ч. от консерва
  • пармезан - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • босилек

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Сложете с  тенджера вода и пуснете в нея макароните. Варете за толкова време, колкото е посочено на опаковката.

Междувременно в дълбок тиган загрейте мазнината и добавете скълцания лук. Щом омекне, прибавете нарязания салам и спанака.

Задушете и прибавете доматите. Овкусете с подправките и гответе още 5-6 минути.

Добавете макароните и разбъркайте. Гответе още няколко минути и разпределете в подходящи съдове. Поръсете с пармезан и сервирайте.