Продукти:

3 супени лъжици зехтин
1 глава лук, нарязна на ситно
3-4 скилидки чесън, нарязани на ситно
1 опаковка говеждо 
400 мл. доматен сос за паста
1 стрък прясна мащерка
Сол и пипер
300 грама талиатели
Сирене пармезан, настъргано

Начин на приготвяне:

1. В голям дълбок тиган, запържете лука и чесъна до златисто. Добавете месото и разбъркайте добре. Добавете доматения сос, овкусете с мащерка, сол и черен пипер. Гответе соса докато заври, след което изключете котлона.

2. Сварете пастата спрямо инструкциите от опаковката. Прецедете я като запазите 1 чаша от водата, в която се е готвила. Изсипете пастата при соса и разбъркайте добре. Ако сосът ви е много гъст, разредете го с малко от запазената гореща вода.

3. Сервирайте с настъргано сирене пармезан.