Едва ли съществува, който да не пази спомени за баба си и нейната лучена супа. Предлагаме ви една репецта, която ще възроди спомените ви.
Необходими продукти:
лук - 3 големи глави
моркови - 3 големи
масло - 50 гр.
бульон - 1 кубче
сметана
Начин на приготвяне:
Лука и морковите се запържват в маслото до златисто, Добавя се бульона и се слагат да заврят.
Преди да са готови може да се сложи фиде или ориз и като се сварят се застройва със сметаната.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Бърза и полезна еceннaтa cупa с тиква
05.10.24 19:18
1641
Сезонен десерт: Крем с круши и карамел
05.10.24 19:18
10976
Как да си направим "дубайски шоколад"?
05.10.24 19:18
5926