
Едва ли съществува, който да не пази спомени за баба си и нейната лучена супа. Предлагаме ви една репецта, която ще възроди спомените ви.
Необходими продукти:
лук - 3 големи глави
моркови - 3 големи
масло - 50 гр.
бульон - 1 кубче
сметана
Начин на приготвяне:
Лука и морковите се запържват в маслото до златисто, Добавя се бульона и се слагат да заврят.
Преди да са готови може да се сложи фиде или ориз и като се сварят се застройва със сметаната.
Изпрати на приятел:
Избор на редактора
- 18:00 Жители на Брестовица скочиха срещу мащабен проект на EVN, останали без ток и вода
- 22:00 Готови ли са в Община Пловдив за първия сняг в Пловдив?
- 12:00 Водните каптажи остават прът в колелото на концесионерите над Белащица
- 10:00 Надпревара за санирането в Пловдив за 80 млн. лева, районните кметове ще движат поръчките
Още от категорията

Пилешки гърди с каперси, чесън и лимонов сос на тиган
27.01.23 10:31
391

Такос със скариди и кремообразен сос със сметана
27.01.23 10:31
204

Макарони със сирене (Mac and cheese) готови за 10 минути
27.01.23 10:31
2644
Акценти


Експеримент в Пловдив! КАТ без катаджии- ще проработи ли?
27.01.23 10:31
13972




След снеговалежа: Каква е пътната обстановка в страната?
27.01.23 10:31
1404
Темите на Traffic News

Ще ползваме ли отстъпка за горива от февруари?
27.01.23 10:31
76924