Даваме ви идея за рецепта, подходяща за бърз обяд или вечеря. Тя е чудесна за цялото семейство и е по рецепта на Мартина Траяноска.
Необходими съставки:
Кайма
Кашкавал
Картофи
Моркови
Подправки
Начин на приготвяне:
Нарежете зеленчуците на парчета. Вземете парченце кайма, в средата сложете кубче кашкавал и го оформете хубаво. Същото направете и с останалите кюфтенца. Върху алуминиево фолио наредете малко зеленчуци и няколко кюфтенца. Подправете и добавете малко олио, а може и малко вода (1-2 лъжи). Същото направете и с останалите зеленчуци и кюфтета.
Затворете плътно алуминиевото фолио, сложете го в тава и печете около 30/40 минути при 180/200 градуса. Отворете алуминиевото фолио по средата на печенето, за да хване коричка.
Сервирайте и се насладете, докато е топло.
Още от категорията
Виж всички
Как да си направим бърза шарена туршия
Как се приготвя печена тиква по турски
Лесен и бърз начин за приготвяне на кисело зеле в буркан
Акценти
Виж всички
По-голяма ледена пързалка ще радва пловдивчани тази година
„Умни” гривни следят самотни възрастни хора в Пловдив
Темите на Traffic News