Пробвайте тази необичайна разядка от червени чушки и боб с босилеков вкус.
Необходими продукти:
- 400 г боб от консерва
- 200 г печени червени чушки
- 1/4 ч.ч. босилек
- 2 скилидки чесън
- 2 с.л. зехтин
- 1 ч.л. балсамов оцет
Начин на приготвяне:
Всички съставки се слагат в блендер или кухненски робот. Смилат се до получаване на гладка смес. Готовият дип се подправя със сол и черен пипер и се сервира. Към него могат да се поднесат препечени филийки, сухари или брускети.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Как да си направим вкусни кето гофрети с кокосово брашно?
29.03.24 15:03
3375
Мазнините за готвене - коя е най-здравословната
29.03.24 15:03
15084
Перфектните пържени картофки - ето каква е тайната
29.03.24 15:03
1489
Акценти
Емблемата на Ботев грейна на Колежа
29.03.24 15:03
938
Григор Димитров победи Алкарас! Отива на полуфинал
29.03.24 15:03
1939
Извънредна акция за почистването на „Столипиново" утре
29.03.24 15:03
865
Големите български превозвачи си дават среща утре в Панаира
29.03.24 15:03
2384