Днес, 06 октомври 2024 г., в социалната мрежа Фейсбук бе разпространен сигнал за изчезването на 46-годишната Росалина от Варна. Съобщението бе публикувано от Желязко Радев, който призовава за съдействие от всички граждани в района, пише GlasNews.

Според описанието, Росалина е със среден ръст (около 1,65 м) и има червеникав оттенък на косата. В момента на изчезването си тя е била облечена в дълга плетена рокля, предимно в зелено, и е носела бели обувки. Допълнителен детайл е дамската чанта, която е с фигурки в черно и бяло.

Жената е в неизвестност от сутринта на 05 октомври, като нейният телефон е изключен и никой от близките й не е успял да се свърже с нея.

Сигнал за изчезването й вече е подаден и в полицията, като се очаква органите на реда да предприемат всички необходими действия за откриването й.

Желязко Радев изразява сериозно притеснение и моли всички, които разполагат с каквато и да е информация за местоположението на Росалина, да се свържат с 3-то Районно полицейско управление във Варна или директно с него на телефон: 0896166331.

„Много сме притеснени. Ако някой я види, моля да съобщи“, пише Радев в своята публикация. Споделянето на публикацията в социалната мрежа е начин за разпространяване на информацията и увеличаване на шансовете Росалина да бъде намерена възможно най-скоро.