Мъжът, заподозрян за блудство с 4 непълнолетни деца в Пловдив, се изправи пред Районния съд днес. Двата дни, от както е арестуван, 22 – годишният младеж е буйствал в ареста, държал се е неадекватно и си е удрял главата в стените. Това е наложило той да бъде отведен в съдебна зала, където експерт да реши дали мъжът трябва да бъде настанен в специализирано заведение.

Психолог обаче не се появи и заседанието се отложи за утре. То обаче ще се проведе при закрити врата, поради интимните подробности около деянието.

Наш репортер научи, че в ареста 22-годишният мъж е заявил, че има епилепсия. Оказва се, че той притежава документ за заболяването. Той твърдял още, че има и шизофрения. По време на блудството е бил в Пловдив за медицински преглед.

Ако вещото лице констатира, че мъжът има психически отклонения, той ще бъде принудително отведен за един месец в специализирано лечебно заведение, където ще му бъде направена цялостна психиатрична и психологична експертиза.

Както TrafficNews.bg съобщи, на 8 март е регистриран последния инцидент, при който мъж е подмамил момче да тръгне с него, като му обещал награда.

Пловдивската полиция залови педофила от Кючук ПарижМъжът се издирва за посегателство над 4 деца

Отвел го в изба в блок на ул. "Петър Стоев" в Пловдив и го заплашил, че ако вика, ще го убие. След това започнал да го опипва, като междувременно се самозадоволявал. 

След това оставил уплашеното момче и избягал. Тийнейджърът разказал за случилото се на родителите си, които повикали полиция.

Арестуваният е от Северна България, задържан е в селото, в което живее.