Екип на TV7 беше нападнат и пребит в Перник, а техниката на медията потрошена. Колегите ни от предаването "Жега" бяха в града, за да разследват търговията с наркотици.

Със скрита камера подставен човек засне уговаряне на покупка на амфетамини. Екипът на "Жега" е действал по сигнал на т.нар. "зелени барети" – неправителствена организация, която има за цел да прочисти Перник от наркодилъри.

По време на снимките в нощно заведение единият от операторите на телевизията беше атакуван безпричинно от четирима души, въоръжени с бухалки и боксове. Колегата е с пукната кост на дясната ръка, съмнения за фрактури на челюстта и няколко шева на крака. Камерата му беше счупена до неузнаваемост, съобщава News7.bg.

Полицията образува незабавно разследване. В момента се издирва управителят на заведението, известен с прякора Кинтата. Именно той беше посочен от нашите информатори като основен наркодилър в Перник.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е изпратил SMS на Любомир Огнянов – водещ на предаването "Жега", в който уведомява, че се работи по случая.


TrafficNews.bg