Намериха цяло златно имане в мазето на боса на ало мафията Келеша, търсят с металотърсачи още

Преди полицейската акция в Левски ромският клан делял цяла нощ пари след погребение

Плевен
30.08.2019 11:50 48774 4

Тарторът на банда за ало измами Димитър Серафимов-Келеша, който беше задържан при масираната полицейска акция в град Левски тази сутрин, е криел в мазето си цяло златно имане, научи TrafficNews. "Имаше от пендари до огърлици, гривни и други бижута, които са взети от жертвите на телефонните измами", разказаха участници в обиска на дома на ромския бос.

В момента униформени претърсват с металотърсачи и двора на Келеша, защото имат подозрения, че там има още тайници. В огромната къща на Серафимов са намерени и иззети и голямо количество пари в левове и евро. Вероятно част от тях са от наследството на бащата на Димитър, чието погребение е било вчера.

Целият клан на Келеша се препитава с телефонни измами от години, а жертвите им са в цяла България. 

Пред полицията обаче братът и жената на Димитър твърдят, че той се прехранвал от заведението, което въртял. Версията им обаче се приема с насмешка дори от местните хора.

Полицаите започнаха да изкарват от двора луксозния автопарк на ромската фамилия, която включва "Мерцедес", "Ауди А6" и други лимузини. Очаква се коисията КПКОНПИ да поиска конфискуване на имуществото на ало измамниците.

Сред арестуваните е друг виден телефонен измамник от Левски- Атана Димитров, известен с прякора Майтапа.

Екип на ЧЕЗ пък се възползва от полицейската акция, за да спре тока на къщата на Серафимови заради неплатени сметки. Досега не смеели да го направят заради заканите на ромите. 

Акцията в Левски, която започна по тъмно, продължава с претърсвания и арести. На място е зам.- главният прокурор Иван Гешев и шефът на Националната полиция Христо Терзийски, който по-късно ще дадат брифинг.

Спряха тока в къщата на Келеша, арестите в Левски продължаватВ дома са намерени голяма сума пари, злато и златни пендари

Наблюдавали бандата на Келеша от месеци, претърсват и къртят шкафове в ЛевскиОрганите на реда нахлуха в 9 ромски къщи, има задържани и други тартори на ало измамници

Левски осъмна блокиран, започна лов на телефонни измамнициПолиция и жандармерия нахлуха в града, арестуваха Келеша и Майтапа

 

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
4 Коментара
Сортирай по
коментар

Жител на Левски 12:35, 30.08.2019

"Екип на ЧЕЗ пък се възползва от полицейската акция, за да спре тока на къщата на Серафимови заради неплатени сметки. Досега не смеели да го направят заради заканите на ромите." От този по-точен коментар едва ли може да се направи!

Oтговора1
коментар

..

Това не може да е сериозно, наистина.

коментар

Евги 18:58, 30.08.2019

не посмяхте да им спрете тока а май..ви де. ба

Oтговора0
коментар

Приятел 22:05, 30.08.2019

Ще открият ли на кого са ценностите и ще ги върнат ли на пострадалите?

Oтговора0
коментар

ПроЗт... Ама не толкова 22:29, 30.08.2019

Абе, тея патладжани вчера ли станаха измамници, че днес ги ловите, а,да ама така по отърва, предизборно, нали??? Ха,хаааа, деб@ и хитрите маймуни, деб@ и скапан@Н@Та държава!!!

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина