Град Левски осъмна блокиран заради телефонни измамници. Екип на TrafficNews е на място. Акцията е на Национална полиция, ОД МВР - Плевен и жандармерията, които нахлуха рано тази сутрин в града.

Има задържани. Левски е един от трите градове, известен с най-много телефонни измамници.

На място има засилено полицейско присъствие, като най-много униформени има пред дома на Димитър Серафимов -Келеша. По информация на TrafficNews задържаните са именно Димитър и баща му Васил, чийто имот също се претърсва. Васил е починал преди два дни.

Преди три години,  Келеша бе арестуван в Пловдив заедно с братовчед си, след което беше осъден на близо две години затвор.  Тогава бяха доказани 6 телефонни измами, а прокуратурата поиска конфискация на имуществото на ало бандата.
  
Освен в дома на Келеша полиция има още пред 10 ромски къщи. Задържан е и мъж под прякор Майтапа, както и неговия брат.
 
TrafficNews припомня, че на 18 април при съвместна акция у нас и в Румъния беше разбита бандата на Борислав Димитров-Бобито, която е сред най-добре организираните групи на ало мафията.

 Тогава полиция и жандармерия нахлуха в ромските палати в Горна Оряховица. Тарторът и четирима негови съучастници бяха задържани в Румъния и по-късно предадени на българските власти. 

Очаквайте подробности!