Три са възможните версии за смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков. Припомняме, че днес около 13 часа младежът е полетял от апартамент на свой приятел, който се намира на 7-мия етаж на жилищна сграда в столичния квартал кв. "Дружба". 

Младежът е бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа - Алекса. 

По информация на TrafficNews приятелят на Денис е отведен в полицията, където в момента текат разпити. В апартамента са открити наркотици. 

Това, което разследващи в момента се опитват да изяснят е дали Денис е скочил, бутнат или пък е полетял от апартамента при нелеп инцидент. 

Негови приятели споделят, че младият поп-фолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца. Те коментират, че Денис дори е споделял, че му писнало от всичко и не иска повече да е тук. Не поддържал профилите си в социалните мрежи.

21-годишната звезда трудно се справял с тежестта на славата и нощния живот, като наши източници твърдят, че забранените субстанции не са му били чужди. Подобна хипотеза може да стои в основата на трагичен инцидент, но може и да отключи, както агресия, така и суицидни мисли. 

Полицията работи по всички версии, а скоро се очаква да бъдат дадени и официални подробности по случая. Тепърва ще бъде изследвано дали Денис е бил под влияние на алкохол или забранвени вещества по време на трагичната му кончина. 

Почина известната поп-фолк звезда Денис ТеофиковТой си отива от сцената и света едва на 21 години