Снахите на Гошка Георгиева, която спечели умопомрачителните 68 млн. евро в испанската лотария "Примитива", остават без нито една стотинка от печалбата. Катерина и Даниела се развели със синовете на Гошка и сега нямат право на претенция към парите. Това пише "Стандарт".

Все пак Даниела, която се развела с по-големия син Гошко преди година и половина, имала все още шансове да се върне, ако пожелае. След раздялата тя заживяла в Албасете, на 30 км от селцето Кинтенар дел Рей в провинция Куенка. При нея останало и едното от двете деца на семейството - момче на около 10-12 години.

Втората снаха - Катерина, също се развела с по-малкия син на Гошка - Веселин, и то само преди 2 месеца. Тя заминала за Италия при родителите си. От брака си с Веско имала момченце на 5 години - Марин, който останал в Испания при баба си Гошка.

Месец преди да спечели милионите, Гошка коментирала съдбата на двете си снахи.

"Дида винаги може да се прибере, но Катя - не!", отсякла 61-годишната Гошка.

Причината за отношението й била тривиална, разказват близки на фамилията. Докато Даниела се развела с големия син Георги, понеже той й изневерил, при Катерина ситуацията била обратната - тя изневерила на Веселин.

"Георги е красавец, ожени се за по-невзрачната Даниела и се увлече по друга жена. Докато Веселин е по-грозничък, но се ожени за смятаната за красавица Катерина, която му кръшна", обясняват българи от селцето Кинтенар дел рей.

Даниела също нямало много шансове да се върне, независимо от милионите. Сърцето й било дотолкова разбито, че след изневярата и светкавичния развод с Георги тя тръгнала по психиатри. Не искала да вижда и да общува с никого от приятелското обкръжение на семейството от времето, когато двамата с Георги били женени.

"Не допускаше никого от старите си познати до нея, искаше да скъса изцяло със стария живот и да започне отначало", казват запознатите с делата на семейството.

Голямата дъщеря на Гошко и Даниела - Гергана, останала да живее в Кинтенар дел Рей. Веднага след като разбрала за печалбата от 68 млн. евро на баба си, тя поискала да й купят чисто нов автомобил.

Когато Гошка отишла в лотарията да провери дали има печалба от 6-те числа, тя водела със себе си внука Марин, който бил дете на Катя и Веско. Когато разбрала, че върху главата й са се изсипали толкова много милиони, Гошка само стискала ръката на детето и успяла да промълви в шока си - "Мадре миа, мадре миа". След това се обадила първо на малкия си син Веско, а след това и на по-големия Георги.

След грандиозната печалба фамилията заминала на почивка на един от известните острови в Гърция. Според слухове в Кинтенар дел Рей Гошка и фамилията дори вече се върнали в селото, но били под охрана, осигурена от местния тотализатор.

"Гошка и Марин са румънски власи, които се българеят. Винаги са живели добре. От 15 години синовете й и мъжът й Марин карат тирове и вадят добри пари. Гошка работеше за малко и режеше гъби в едно стопанство за култивиране на печурки. Повечето време обаче си стои вкъщи. Сега след печалбата - още по-малко ще й се наложи", смеят се близките й.

Дори и преди печалбата от тотото Гошка и мъжът й имали спестени пари и купили два апартамента в Плевен имали и дискотека в Пелово, както е старото име на Искър.

След като Гошка печели милионите, цялата фамилия е взела всички мерки, за да избягнат всякаква публичност. Всички от фамилията са заключили и направо изтрили профилите си в социалните мрежи. Изтрити са и всички снимки, на които те присъстват.

"Най-вероятно това не е тяхна идея, а е направено от специализирана фирма, която си контактува директно с Фейсбук", смятат близките им.

Според тях Гошка и Марин Георгиеви са станали част от някаква програма на местния тотализатор за скриване на следите към тях.

Най-много за милионите на Гошка обаче ще съжалява Катерина, която заради пустия мерак ще остане на сухо и ще се лиши от милионите на щастливата си бивша свекърва, коментират техни близки.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg