12-местното скоростно влакче, "кацнало" на терасата на Мол Марково тепе, се превърна в истински фаворит на децата на Пловдив през вчерашния празничен ден за тях! С пускането му молът официално откри най-новия кът за отдих и забавления на открито. И нито дъждът, нито намусеното време успяха да развалят настроението на малки и големи, дошли на терасата на 3-тия етаж на търговския център. А тук, освен влакчето, има и надуваем замък, батут за скачане, релакс кътове с барбарони и, разбира се, невероятна панорамна гледка.

А Денят на детето бе вълнуващ! Имаше щуро и забавно надбягване с чували, креативна Play-Doh работилничка, в която децата развихриха въображението си, имаше баскетбол, куклен театър, който показа на децата колко е важно приятелството, свободата и отговорността. А всички жадни за знания малчугани чрез огромен макет на нашата планета се запознаха с устройството на Земята и се забавляваха до насита! Имаше и много награди и изненади!

Днес пък децата на Пловдив и гостите на града, заедно със своите родители, могат да присъстват на едно вълнуващо йога занимание. Практикуването на йога заедно е един чудесен начин да развиете още по-силна връзка помежду си, освен това йогата има безброй ползи, сред които: правилна стойка и поддържане на добро здравословно състояние; концентрация на ума; координация на движенията; развиване на търпение и уважение към другите деца.

Малки и големи ще играят заедно на откритата тераса на етаж 3 от 16:00 часа. При лошо време йога заниманието ще се състои пред детски център Capella Play на етаж 2.