Третото издание на Холи - фестивалът на цветовете вече е факт и в Пловдив. Цял ден пловдивчани и гости на града можеха да опитат неповторимата емоция на индийската традиция, като се пръскат с цветна боя - на Гребната база.
"Много ни харесва и отново бихме посетили такъв фестивал" - коментират дошлите специално за събитието. DJ-ите от Sofia Cartel - Danolite & Vida, Bruhu и Emil Prize от Camp Sessions, Stoyan, Rud Fellah и Digital Sound се грижат за специалното настроение.

Освен за музиката, организаторите са се погрижили и за спиртните напитките на фестивала, като в желанието си да изкарат повече пари, не само са пуснали цените на алкохола с надценка много над нормалната.Един от примерите - цената за една бира удари 3 лева. Не само, че е скъпа, а търговците не се притесняват да я продават и на непълнолетни лица. Присъстващите споделят с раздразнение, че въпреки добрата организация, 15 лева за билет е твърде много, защото не включва нито тениска, нито специалната цветна пудра.

На друг феномен се натъкнахме от TrafficNews.bg – момче се опита да продаде трева в плик на наш репортер. Сделката в крайна сметка не се осъществи, но забелязахме младежи, които пушеха необезпокоявано на територията на фестивала. Момчето се приближи към нас и с усмивка ни предложи да си купим пакета с трева, но след като видя изумената ни физиономия, реши да каже, че това е трева от земята. По-късно разбрахме, че тревата си е от тази за пушене, след като други младежи ни предложиха да си дръпнем от техните цигари, които бяха пълни със съдържанието от същото пликче, което отказахме да си купим.  

TrafficNews.bg