Председателят на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров днес е депозирал своята оставка в деловодството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. В нея се посочва, че считано от 1 декември 2016 г. той желае да освободи поста по "лични причини".

Ресорният министър Лиляна Павлова е приела оставката му. На негово място предстои да бъде назначен досегашният член на управителния съвет на АПИ инж. Дончо Атанасов, съобщават от ведомството.

Лазаров влиза в ръководството на пътната агенция по времето на първия кабинет "Борисов" през 2010 г., пише 24 часа. В периода септември 2011 г. - август 2013 г. той е назначен да ръководи пътната агенция. Впоследствие за два месеца е само член на управата на пътното ведомство. След като отново напусна "по лични причини" по времето на кабинета "Орешарски", той бе назначен да управлява на Пловдивския панаир. През август 2014 г. вече при служебния кабинет, който предхождаше втория кабинет "Борисов", Лазаров отново се върна на поста.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg