Легендарният бургаски рапър Кирил Атанасов, един от първите изпълнители на бургаската продуцентска компания "Gangsta Gangsta PRODUCTION“, придобила изключителна популярност в началото на века, е починал снощи, съобщават негови близки.

Приятели на Кирил разказаха, че покрай Коледните празнити той споделил, че има болежки, но не ги приел насериозно. Отишъл на лекар в първите работни дни на 2019 година, за да чуе зловещата диагноза - рак. След това се е изолиран и малцина са узнали за заболяването му, започнал битка с коварната болест, но просто е нямал шанс. 

Заболяването се развило скоротечно и за по-малко от 40 дни той се стопил с 30 кг. От няколко дни бил в критично състояние.

Кирил е едва на 31 години. Той бе голяма звезда в Бургас преди 15-ина година по време на втората българска хип-хоп вълна, стана известен с прозвището 3G. Той започна кариерата си в лейбъла с парчето: „К`во Става“. Изпълнението на тогавашния тийнейджър бе невероятен хит, а той една от най-големите знаменитости сред връстниците си в Бургас.

След това прави невероятен пробив с парчето „Лятото е Супер“, с което залива черноморските клубове. Има редица участия на живо на концертите на G.G.P., както и е канен на партита на култовата тогава група РАП НАЦИЯ с легендата Мишо Шамара и др.

Постепенно рапът отстъпи от позициите си и Кирил прекрати музикалната си кариера. През 2012 година той опита да се завърне, но нямаше същият успех. Определян е за изключително талантлив текстописец.

През последните години той завърши "Публична администрация" в Бургаския свободен университет, работи в частния сектор.