Почина актьорът Стефан Щерев-Чечо.  Десетки негови приятели и колеги публикуваха съболезнователни постове в памет на актьора. Щерев бе в болница, а колеги от гилдията организираха даряване на кръв, защото неговата група бе рядка. След това от здравното заведение съобщиха, че Стефан е стабилизиран. Впоследствие се оказа, че след операция на стомаха той е изпаднал в кома. 

"И Стефан Щерев - Чечо си тръгна....Колко роли още го чакаха....Тъжно...", написа Тошев. Тъжната вест излезе и във фейсбук страницата на Съюза на артистите в България. "Изказваме своите съболезнования към близките и колегите му", написаха още от съсловната организация. Преди дни стана ясно, че актьорът е приет в тежко състояние във ВМА и се нуждае от кръвопреливане заради проблеми с черния дроб. Стефан Щерев-Чечо е роден на 17 юни 1973 г.

Играл е в Народния театър „Иван Вазов”, НДТ „Сълза и смях”, Малък градски театър зад канала, театър „София”, а в последните години зрителите имаха възможност да го гледат в Сатиричния театър. Участвал е в десетки игрални и късометражни филми. Бе част и от екипа на Иван и Андрей в "Станция Нова". 

Към съболезнованията се присъедини и екипът на Сатиричния театър, където Стефан Щерев изигра невероятни и запомнящи се роли: "Днес почина СТЕФАН ЩЕРЕВ-ЧЕЧО. Изгоря млад, ненавременно... Много преди да изиграе всички роли, които би могъл... Преди да отгледа децата си... Преди да ни разсмее или нахока зад кулисите... Обичаше театъра, разбираше от театър и беше човек, създаден за театъра... Светла му памет и лек му път!"