Гошка, идва за теб мафията. Такова анонимно обаждане получила 61-годишната Гошка, която удари 67 милиона евро от испанската лотария, съобщи вестник А Бе Се.

След телефонното предупреждение семейството на Гошка и съпруга ѝ Марин потънало вдън земя. Вероятно веднага са взели решение да напуснат градчето Кинтанар дел Рей, където живеят от 16 години.

Щом се разбира, че българката е станала милионерка, веднага била засилена охраната на една от местните банки, разказва пратеникът на испанския вестник в Кинтанар дел Рей Хуан Перес. Малко по-късно пристигнал огромен брониран автомобил за инкасо. Това става в понеделник, 1 август, а на следващия ден Гошка и мъжът ѝ Марин са забелязани за последно. Заедно с банкови служители и представители на лотарията "Ла Примитива" отишли при нотариус, където са оформени документите по прехвърлянето на парите в сметката на българката. След това всички влезли в съседния бар и се почерпили.

От този момент никой в Кинтанар дел Рей не е мяркал член на милионерската фамилия. И изобщо из цяла Испания, където журналисти правят всичко възможно, за да намерят Гошка за интервю, но без успех.

В момента Кинтанар дел Рей е като жужащ кошер. Из улиците кръстосват коли на медии, появили са се подозрителни физиономии. Репортери разпитват минувачите. Те не са особено отзивчиви, защото са чули, че българската мафия в Испания троши кости за "добър ден" и е надушила парите.

Жителите на градчето смятат, че е грешка показването на семейството след спечелването на тлъстата печалба, която е чисто 54 млн. след удържането на данъците.

"Ако се беше паднала на мен, нямаше да разбере и господ, това са твърде много пари, за да го знае всеки", казва банкова чиновничка.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg