Пресцентърът на ОД на МВР в Бургас излезе с официално съобщение за случващото се около Съдебната палата в Бургас. Както вече TrafficNews.bg съобщи, цитирайки Флагман, двама младежи са в безпомощно състояние - единият вече беше качен в линейка, а другият лежеше на тротоара. Оказа се, че двамата са братя близнаци. Ето и съобщението от полицията:

В 15.39 ч . в Първо РУП-Бургас е получено съобщение от 50-годишна бургазлийка за това, че при прибирането си у дома, разположен на ул. Цар Симеон 75, установила, че единият от двамата й сина близнаци на 19 години, е в безпомощно състояние.

Своевременно към адреса се отправили полицейски патрули и екип на спешна помощ. Младежът е откаран в УМБАЛ-Бургас за получаване на медицинска помощ.

Малко по-късно - в 16.10 ч. в Първо РУП Бургас е получено съобщение за това, че в района на ул. Ген. Гурко 8 (до подземната улица) в безпомощно състояние е открит млад мъж - вторият близнак. Същият бил с нараняване в областта на главата, вероятно получено при падането на земята.

Потърпевшият също е откаран УМБАЛ-Бургас. Към момента медиците извършват изследвания за установяване на точното здравословно състояние на двамата 19-годишни бургазлии.

Изнасят полумъртъв млад мъж от жилищна сграда, друг лежи върху тротоар в БургасЕдиният младеж е избягал от същата сграда, преди да се строполи безжизнен