Мъжът, който извърши кражбата в магазина ни, е познайник на полицията и органите на реда трябва да вземат адекватни мерки срещу него. Това казаха пред екип на TrafficNews собствениците на магазина в район Тракия, който стана обект на посегателство от страна на млад мъж наркоман. Днес крадецът е задържан от служителите на Пето районно. Той е рецидивист, през декември е излязъл от затвора. 

Във вторник около 18 часа той нахлул в магазин в района, блъснал продавачката и откраднал парите от касата на обекта. След това мъжът побягнал, но забравил два плика с крадени вещи от други обекти в града.

Дръзка кражба! Наркоман претараши кабинета на директор на училище в ПазарджикМъжът задигнал портмонето и телефона на директора

След кражбата уплашената продавачка в търговския обект е сигнализирала на дежурния телефон на охранителната фирма и на телефон 112. Веднага след обаждането на място са пристигнали два патрула на СОТ-а, както и патрул на Пето районно управление.

Когато свалихме записите от охранителните камери, видяхме как младият мъж изблъсква служителката на магазина и как взема парите от касата. Полицията вече взе всички необходими мерки, разказа пред екипа ни Ивайло Македонски, управител и собственик на магазина.