Протестиращи продължават да се събират пред президентството за 24-ия ден на антиправителствено недоволство под наслов „Да защитим демокрацията“. Движението пред президентството продължава да е блокирано от палатки. По бул. „Дондуков“ може да се преминава. Няма засилено полицейско присъствие, съобщава БНР.

Удържахме на вятъра и на дъжда и това пък, ако ни плаши, абсурд. Оставка на цялото правителство, а не рокади в правителството. Не съм доволен от корупцията. Това е най-тежкият им грях, освен всички останали…Искаме оставка на Бойко Борисов, на Гешев и тогава ще си тръгнем оттук, за да започнем да градим една нова България, България на Левски, чистата и свята република каквато след него за съжаление не е имало…Докато не подадат оставка и Гешев и правителството, бих добавил и Кошлуков, заявиха пред БНР протестиращи в т.нар. Триъгълник на властта.

По-рано оттам на автошествие до къщата на Бойко Борисов в Банкя поеха с развети черни знамена майки от гражданската инициатива „Системата ни убива“. Палатков лагер продължава да блокира и движението през Орлов мост.