Най-новата и модерна игрална зала от веригата Continental отваря нов обект под тепетата до дни. Локацията на новата зала е в квартал „Смирненски”, а адресът е бул. „Пещерско шосе” № 88.

Откриването на казиното ще се състои на 1 април в 19:00 часа, а от игрални зали Continental очакват и гарантират на пловдивчани и гости на града нови дози зашеметяващи вечери, адреналин и много печалби.

Сред игралните машини, които са разположени в най-новото място за печалби под тепетата ще откриете ролетка, най-новите модели на машините „BELL Link” с джакпот, „APEX” с джакпот от по-големи суми, „GENERAL”, както и много други игрални автомати, които дават неограничени възможности за спечелване на апетитни суми.

"Шансовете за печалба в залите от веригата Continental се разрастват с всеки изминал ден, като бонусите са гарантирани за всеки клиент. Ще има и индивидуални бонус игри за посетителите", коментира пред TrafficNews Стоян Милков, който е управител на веригата казина. На разположение за всички клиенти ще има и бар, предлагащ безалкохолни и алкохолни напитки.

Залите Continental се наложиха с приветлив и луксозен интериор, качествено обслужване и голям набор от възможности за печалба. Част от тях са и поставянето на най-модерните игрални автомати, които постоянно се надграждат според най-новите тенденции в залаганията.

Можете да откриете зали Continental и в район „Тракия” до 1 блок, в Кючука до Пощата на ул. „Димитър Талев”, както и до Централна гара.

Игралните зали Continental - късметът на твоя страна!