Хиляди се събират пред Народното събрание в този час под надслов "Свобода за бизнеса". Сред дошлите има собственици и служители от всички, засегнатите от новите ограничителни мерки икономически сектори. 

На място има множество ресторантьори, таксиметрови фирми, превозвачи, работещи в сферата на туризма, културата, детски центрове. Множеството все още се събира, ала беше неприятно изненадано от няколко политици, решили да посетят протеста. 

Сред лицата, забелязани да се сливат с негодуващите, са представители на Има такъв народ и Изправи се БГ! Ние идваме, които обаче бяха посрещнати от бизнеса с викове "Довиждане". Политиците бяха освиркани и гражданите ги подканиха да си тръгнат доброволно. В противен случай протестиращите бяха категорични, че ще помолят полицията да отстрани от митинга им всички партийни представители. 

"Призоваваме всички депутати да си вършат работата от Народното събрание и да изпълняват ангажиментите си към народа", посочиха част от протестиращите. 

В митинга се включват десетки таксиметрови коли от Пловдив и София и автобуси. Сред плакатите на протестиращите има десетки послания за несправедливостта на мерките и непосилното им изпълнение. 

Улиците около Народното събрание са блокирани. 

Очаквайте подробности!