Диана Великова - така се казва любимата на Орлив Павлов. Актьорът от "Скъпи наследници" усилено крие половинката си пред  очите на медиите. Двойката е заедно от около година. Певецът разкри защо пази толкова свирепо интимния си живот в тайна. "Държа любовта близо до сърцето си и далеч от хорските очи и уши, особено когато тя е истинска и голяма", заяви тогава Павлов. 

Въпреки думите му двамата с Диана не крият връзката си и често са забелязвани заедно в столични заведения, пишат от Novini.bg. Диана и Орлин обичат да ходят за ръце или прегърнати в молове и клубове. Дори се появиха заедно на коледното парти на Би Ти Ви. Но на този етап Павлов се въздържа да я въвлича в медийните си изяви.

Диана Великова е живяла няколко години в Дубай, където е имала връзка с друг мъж. Нещата между тях обаче не вървели гладко и точно тогава мистериозната мулатка се запознала с Павлов. Това се случва в екзотичната държава, докато певецът е на почивка. Не след дълго Диди, както я наричат по-близките й приятели у нас, решава да се завърне в България окончателно и да изживее голямата си любовна приказка. Орлин я чака с отворени обятия и оттогава двамата са неразделни, пише в. "България днес".

Миналата година бе изключително успешна за певеца както в професионален, така и в личен план. След масовата симпатия, която му донесе ролята в сериала "Скъпи наследници", талантливият и всестранно развит Павлов направи и първия си голям самостоятелен концерт. Събитието се състоя през октомври в зала 1 на НДК. Да го подкрепят на сцената се появиха верните му другари и колеги Владимир Ампов-Графа и Любо Киров. Най-вероятно още тогава Диана Великова е била в първите редове на залата, без никой да подозира, че двамата са в бурен любовен романс.