Зарината с боклуци осъмна улица в Тракия, след като граждани са решили да накажат шофьор – заради неправилно паркиране или друга лична причина. Читател на TrafficNews сигнализира за неприятната гледка и посочва източника – паркирал автомобил във вечерните часове, който е бил заринат с боклуци от съкварталците.

Боклуците, с които е бил затрупан автомобилът, са разпръснати из целия квартал и създават неяриятно усещане за всеки, който минава оттам.

По този начин заради един вероятно неправилно паркиран автомобил или някакво лично отмъщение, всички около блок 201в в жк Тракия ще трябва да газят из боклуците преди екипите на „Чистота“ ги съберат и премахнат.

„Едва ли тия, дето снощи са правораздавали, днес ще се трогнат да си съберат мизерията“, възмущава се читателят и допълва „Заради един, който уж е наказан, сега всички ще трябва да живеем в кочината.“

Захвърлените боклуци извън контейнерите за отпадъци често завършват в градинки и междублокови пространства, като по този начин създават усещането за неподдържана среда и мръсотия.