Скандален клип на шофьор на линейка, който се гаври в възрастен мъж, потресе потребителите в социалните мрежи. На кадрите се вижда, че в колата на Бърза помощ надута чалга песен, а отзад има възрастен мъж, който лежи на носилка. Шофьорът пее и крещи, докато управлява линейката.

От видеото се вижда,че линейката е брандирана с номер на частна бърза помощ. Наши читатели предоставиха името на шофьора, както и фирмата стопанисваща линейката. Оказва се, че това е Петър Стефанов от Пловдив, който в момента е действащ военнослужещ. 

Клипът е заснет преди година, когато Петър работел като шофьор в частната бърза помощ. След това работодателят му разбрал за клипа и той бил уволнен. Преди 3 месеца започнал работа в Министерството на отбраната. 

Коментарите под видеото не закъсняха. До един всичките са критикуващи.

„Не искам и да си помислям, че на мястото на горкия стар човек можеше да съм аз или някой от близките ми...ами ако това сте вие или вашите близки?”;

„Това сериозно ли е? Чак не мога да повярва.Сякаш е шега, в която онзи отзад се шегува и са приятели.Направо не мога да повярвам,че е възможно и чак прозорчето стои отворено, болният да слуша. Ами ако това е истина? Много ужасни мъчения разбира се до смърт”;

„Това може да го направят само нашите Бай Ганьовци”;

„Какви хора има? Що тъп идиот трябва да си да возиш болен човек и да се веселиш. Имайте съвест бе хора! Докато гледаш сеира на другия никога няма да се оправим! Аз ако съм на близките на човека ще го съдя”

Това са само малка част от коментарите в социалните мрежи.

Очаквайте подробности!