Полицаи глобиха доброволец, докато раздава хранителни пакети на социално слаби. Видео от налагането на санкцията бързо се разпространи из мрежите и възмути мнозина, които оневиниха напълно нарушителя. Действието се развива в Дряново, а главният участник е от НПО „Само за хора с големи сърца“.  Докато раздавали хранителни пакети на семейства в крайна нужда доброволците спрели в нарушение (или поне така е според полицаите, шофьорът е на друго мнение – спрял е преди знака, който забранява паркиране). Последвала и проверка от местни полицаи, които решили да съставят акт.

Всичко това е подробно заснето от шофьора, който обяснява колко много е помогнал и как полицаите вместо да му пречат трябва да го подкрепят. Всичко това, обаче по никакъв начин не разчувства униформените, които напълно спокойно продължават да попълват данните и да оформят фиша.

Мъжът решава да стигне и по-далече като започва да вади касетките, пълни с храна и да ги оставя около патрулката.

„Щом ми пречите да си изпълнявам работата, поне ми помогнете да раздам помощите“, казва мъжът на полицаите.

Хранителните пакети съдържат продукти от първа необходимост, като доброволците изготвят списъци и с помощта на кметствата в съответните населени места на кого да ги оставят.

След перипетите с полицията доброволците продължават и завършват кампанията си успешно