Въпросът „Къде ще празнуваш на Нова година?“ е един от най-често задаваните през последните седмици. Някои от нас вече са направили своите планове, а други все още проучват хотелите, които да резервират за празничния ден.

Сред най-търсените компоненти са мястото да предлага богата новогодишна програма, вкусна празнична вечеря и по възможност да разполага със СПА център и басейни с топла вода за истински релакс. 

Време е да успокоим и най-закъснелите празнуващи, че оферти все още има! Превърнете датата 31 декември в едно наистина запомнящо се преживяване и станете част от магията на Парк и СПА Хотел Марково

Луксозният 4-звезден хотел е разположен само на 2 км от Пловдив и Ви отправя неустоимо предложение за новогодишни приключения! Свободните помещения са почти изчерпани, затова побързайте да направите своята резервация час по скоро! 

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ новогодишни пакети за 3 и 4 нощувки може да разгледате ТУК. Цената е пакетна за съответното помещение и включва съответния брой нощувки със закуски, новогодишна празнична вечеря и вечери на блок маса за останалите нощувки.

Не случайно предлаганите пакети са за 3 и 4 нощувки! Парк и СПА Хотел Марково е място, на което няма да има време да скучаете и с право е наричано "меката на уелнеса" край Пловдив. 

Комплексът предлага релакс от ново измерение, а офертата за Нова Година включва ползване на два вътрешни басейна с топла вода (32°C и 36°C), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес.

Още на 30 декември, за доброто настроение на всички гости, в елегантния ресторант Belle Vue, ще се погрижат струнен квартет Mystic. Пловдивчанките Симона, Ангелина, Благовеста, Верджиния и Цвета съчетават в амбициозен проект струнни инструменти и модерно по темперамент звучене. Програмата на групата е в стил поп и балканска музика, съчетани с нови аранжименти и вокални интерпретации.

Паралелно с това, стилният ресторант Belle Vue, с акцент падащ върху бял роял „Ямаха” и панорамна гледка към града на седемте тепета, ще ви даде необходимия комфорт и ще ви потопи в невероятна атмосфера.  

На 31 декември, гостите на Парк и СПА Хотел Марково ще имат възможността да се насладят на елегантна новогодишна гала вечеря от 6-степенно сет меню, томбола и много награди, една от които панорамна разходка с из град Пловдив с Лимузина Chrysler 300 C!

Програмата ще започне с отбрани музикални предложения от професионални диджей, които ще дадат старт на доброто настроение, а кулминацията на вечерта ще бъде хумористично шоу на Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата от "Комиците".

Най-малките гости на Парк и СПА хотел Марково, пък ще има възможността да се насладят на приказна Детска филмова програма. 

Целодневно в хотела работят детския център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на малчуганите. 

Срещу допълнително заплащане ще имате възможността да се впуснете в екшън приключения в специално обособения кът за игри, като: PlayStation 4, въздушен хокей, чукчета, джага и билярд.

Апетитен брънч ще бъде сервиран за всички гости в първия ден от новата 2020 година (01.01.) или казано накратко - истински рай за всеки ценител на обилната и вкусна храна! Времето за освобождаване на стаите ще бъде с удължено време - до 14:00 часа.

Срещу допълнително заплащане в СПА центъра може да използвате и от турска баня хамам, солна стая, различни видове масажи и терапии, ваната на Клеопатра, Рибки “Гара Руфа” и много други.

Спонсорирана публикация.