Изроди завързали куче върху покрива на лек автомобил и така минали повече от 20 километра, видя читател на TrafficNews.bg. 

Вижте какво ни написа читателят, който ни изпрати снимки: 

"Здравейте, коментарите оставям на вас. Това е снимано днес 15.04.2015 между Пловдив и Маноле. Регистрационният номер се вижда.

Кученцето се изплъзваше назад и се задушаваше направо, а мангалите вътре ( не се знае колко на брой, но много) бяха супер щастливи и усмихнати все едно ги снимаме за хубаво.... Според нас това е мъчение за животинчето и би трябвало да види публичност, за да се задейства КАТ и да намери шофьора и да бъде наказан, за да може другите мангусти да не си помислят да правят такива своеволия.


А това, че законът не им е ясен, не ги оправдава. След като мангалът няма да иска да го вържат така на покрива и да се вози отгоре, следователно и с кучето не трябва да постъпва така.... мисля, че добре го обяснявам, за да го разберат "малцинството", което вече не са и толкова малцинство!"

За съжаление подобни гледки на малтретиране на животни са всекидневие.  Голяма част от малцинствата "се грижат"  за животните, за да им пазят стадото или къщата, но отношението, което животинките получават е отвратително. Преди време ви показахме как пловдивчанин разсече куче - ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!

ОЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg